If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На номер 693 цвета е Azzurro gabbiano met.
Ако не знаеш какво е azzurro gabbiano ми се обади да ти кажа
Но това не е неговия цвят
И да съм по достоверен колата на снимката е цвят Azzurro gabbiano
На снимка е трудно, затова написах ПОДОБНА
Имаш ли за Blu Note 782A
На номер 693 цвета е Azzurro gabbiano met.
Ако не знаеш какво е azzurro gabbiano ми се обади да ти кажа
Но това не е неговия цвят
И да съм по достоверен колата на снимката е цвят Azzurro gabbiano
Колега имаш ли и другата страница със 156SW на това което си снимал? Дотук 566А според мен е най-близо, но той е при 159, може би на 156 е друг нюанс
Написал си "Днес гледах една с подобен цвят, беше номер 693" не знаех,че си я гледал на снимка прозвуча ми все едно си я гледал на живо ! Но както и да е ти си знаеш
Какво те интересува за Blu Notte 782A ?
BLU NOTTE/CAPRI MET.
Гледам, че я няма и в другите ти постнати, а моята е точно този цвят
Браво колега, мисля 100% позна, сега катo разглеждам в нета, "Grigio Luce di Amalfi", и май според тоя сайт http://www.automobilismo.it/nuove-al...inea-auto-3350 точно156 FL може да е в тоя цвят235A.
И тази вечер имам време да умувам,утре ако не вали отиваме с бояджията да гледаме мострите
Колеги, моля за помощ. Изтрита ми е табелката с кода на боята, а ми трябва. Алфата е 156 SW, 2005г - цвета е бежов металик, може някой като пясъчно да го вижда, по австрийски талон беше "gold", по типеншейн "gelb waldlicht" металик. Никъде другаде го няма записан по документите, а стикера в багажника е избледнял тотално. EPER ми вади само цвят на табло и тапицерия.
В Русе знам 100%, че има същата като мойта, защото веднъж само по рег.номер ги разпознах, предполагам и другаде има или ако колегата чете форума, да погледне, не го познавам.
Благодаря предварително!
Един въпрос в талоните /малък, голям/ при регистрация в България какъв цвят е записана ако може инфо
Comment